Despre noi

Indeco Soft este un important dezvoltator și implementator de soluții eGovernment, eBusiness și Content Management din România.

Experiența de peste 20 ani în managementul unor proiecte complexe de gestiune integrată a proceselor de business din instituții guvernamentale și private este garanția plusvalorii, calității și creșterii de performanță pe care produsele și serviciile Indeco Soft le aduc activităților operaționale și manageriale.

Îmbinând cunoștințele specialiștilor și clienților cu analiza permanentă a legislației și utilizând abilitățile tehnice ale echipelor de dezvoltare software, susținute de metodologii moderne de management al calității, apropiem de fiecare dată produsele noastre de modul optim de operare şi procesare a datelor, în condiții de deplină siguranță și control.

Utilizatorul regăsește ușor în funcționalitățile oferite procesele și fluxul de documente cu care este obișnuit.

Informarea, comunicarea și performanțele tehnologiei accesibile prin programele  Indeco Soft, alături de o echipă de asistenți cu abilități interdisciplinare vor fi întotdeauna un ambient plăcut pentru abordarea și soluționarea problematicii care definește responsabilitatea fiecărui utilizator.

Cu perseverență și dăruire, Indeco Soft a devenit partenerul a peste 1000 de instituții publice incluzând consilii județene, primării de municipii, agenții naționale, orașe, comune și alte unități bugetare, în timp ce peste 100 de firme private au optat pentru soluția noastră de eBusiness.